top of page
SFEER-CABE051.jpg

Begin je binnenkort met jouw nieuwe B&B of vakantiewoning en weet je niet hoe je deze moet inrichten?

Geen probleem, ik ben Anna en kan je hierbij helpen met de inrichting van jouw B&B of vakantiewoning, en dit door samenwerking met diverse groothandelaars.  Ik heb meer dan 5 jaar ervaring in interieur en als grafisch vormgever in achtergrond heb ik dan ook oog voor detail. Ook beschik ik in samenwerking met een meubelgroothandel te Tessenderlo over een inspirerende toonzaal waar je alles kan bekijken: van slaapcomfort tot leefruimte.
Wat kan je verwachten?  Complete interieurs met onder andere bedden, matrassen,  dekbedovertrek, stoelen, tafels, kleerkasten, sfeervolle verlichting maar ook eventuele maatwerkopties.  En dat alles tegen zeer voordelige prijzen! Samen kiezen bijpassende kleur van u toekomstige eetkamerstoelen of salon? Je krijg een persoonlijke aanpak, een scherpe aantrekkelijke prijs en een ongelooflijke vriendelijke bezorgservice.

Heeft jouw B&B of vakantiewoning een opfrisbeurt nodig?

Misschien heb je je B&B of vakantiewoning al een tijdje en is het tijd om het interieur te vernieuwen. Een frisse uitstraling kan niet alleen een nieuw gevoel geven, maar ook nieuwe klanten aantrekken.
Door kamers in verschillende stijlen in te richten, kun je een breed scala aan doelgroepen aanspreken. Dit kan leiden tot meer boekingen door een diversere groep gasten. Of misschien ontbreekt er iets in je interieur? Waarom bezoek je dan niet eens onze showroom voor meer uitleg en inspiratie, en dit geheel vrijblijvend!


Wil je weten hoe ik je kan helpen? Neem vandaag nog contact met me op.

In samenwerking met

L&L.jpg.png
0284-1-Lin-102-13 (1).jpg
bottom of page