top of page
Natural Beach_edited.png

Wil jij ook graag een tweede inkomen zonder te investeren?
Of wil jij graag gratis op vakantie en een tweede inkomen?

Herken je jezelf hier in?

 • Zijn je kinderen de deur uit of heb je kamers vrij in je huis?
   

 • Ben je alleenstaande en heb je een ruimte vrij in je huis of misschien wel in je tuin?
   

 • Heb je een grote tuin, tuinhuisje, caravan, ruime garage,...? Of staat het huis van je grootouders leeg omdat je oma naar een rusthuis gaat?
   

 • Moet dit huis waar je zoveel mooie herinneringen aan hebt, verkocht worden of zou het ook anders kunnen?
   

 • Zou je oma niet trots zijn als je dit huis zou verhuren als vakantiewoning en gasten van over de hele wereld kan ontvangen?
   

 • Of is in de familie ergens een chalet in de Ardennen dat al jaren staat te verkrotten omdat er niemand meer naar toe wil gaan?

Campervan Bed

Dit is natuurlijk zonde want je hebt hier allemaal goud in je handen maar je ziet het niet!

2125.jpg

Heb je er ooit aan gedacht om deze ruimtes tegen betaling te verhuren voor een aantal nachten?

Als je alle mogelijkheden bekijkt heb je niet altijd een groot startkapitaal nodig. Maar je moet wel openstaan voor alle kansen en opportuniteiten. Ik ben geen makelaar, werk niet voor een investeringsbedrijf of een bank en ben volledig onafhankelijk. Maar heb wel jaren lang ervaring in het verhuren van allerlei verschillende accommodaties en die wil ik met jou delen.

Hoe ik begon met verhuren

Ik ben meer dan 30 jaar geleden begonnen met kamers te verhuren aan studenten in Brussel. Op deze manier kon ik een herenhuis kopen en recupereerde ik door de verhuur een deel van mijn lening ( ik was dus een kotmadam jaja). Ik woonde toen alleen en had me nooit een herenhuis kunnen permitteren zonder deze extra inkomsten.

 

Later kwamen hier zakelijke gasten bij die voor hun werk een tijdelijk verblijf zochten. En toen de boerderij van mijn ex man zijn grootouders te koop kwam te staan maar te groot was om zelf in te wonen, hebben we een deel opgesplitst en ben ik begonnen met mijn B&B De Witte Merel in Paal. Dit was het begin van de verhuur van kamers, appartementen, tipi tenten, vakantiewoningen, boot, sphairs (luchtbellen),...


I did it all!Dus: als ik dit heb kunnen doen, kan jij het ook!


Deze werkwijze is voor iedereen haalbaar en de mogelijkheden liggen onder je neus maar je ziet ze niet? Hierdoor kan jij een tweede inkomen opbouwen of een extra spaarpotje aanleggen om leuke dingen te doen zoals je droomreis, weekendje met je vrienden of je kids, aankoop moto, een designer handtas of schoenen,...?

8658.jpg

Volg dan dit 10 punten stappenplan en begin met verhuren zodat je gasten kan ontvangen!

Download hier jouw stappenplan

Bij de aankoop van deze stappenplan kan je tijdens een gesprek van 30 minuten GRATIS
je project toelichten en raad vragen aan de B&BCoryfee Constance.

Twijfel jij of heb je vragen over deze cursus, neem dan contact op met B&BCoryfee Constance 0032 495 52 42 78

bottom of page